Imaginary - čarobna matematika

Odjel za matematiku Sveučilišta u Rijeci organizira izložbu Imaginary - čarobna matematika koja će biti postavljena u vanjskom prostoru Kampusa Trsat od 2.3.2020.-27.4.2020. Izložba je postavljanje na vanjskom panelima u Kampusu Trsat te je bilo predviđeno vođenje grupa i održavanje pratećih radionica za učenike. S obzirom na situaciju, planirana vođenja i radionice nisu se održali. Međutim, osmišljena je virtualna šetnja izložbom i prateće virtualne radionice za učenike (i njihove nastavnike).

Virtualnoj šetnji možete pristupiti preko poveznice:
https://360.goterest.com/sphere/imaginary-1

Virtualne radionice dio su online kolegija kojemu mogu pristupiti nastavnici i učenici koristeći svoje AAI račune. Za pristupne podatke svi zainteresirani mogu se javiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nadamo se da ćete uživati u našim virtualnim aktivnostima.

Izložbu (su)financira Sveučilište u Rijeci, strateški i programski partner u provedbi projekta Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture u sklopu programskog pravca 27 susjedstava - Susjedstvo Kampus. Izložba je i dio proESOF 2020 aktivnosti.

Više informacija.

 
.