Vijesti

Natječaj za studentske projekte za 2013. godinu. Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci objavio je Natječaj za studentske projekte za 2013. godinu.

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju svi studenti Sveučilišta u Rijeci, studentske udruge upisane u Registra studentskih udruga i drugih studentskih organizacija na Sveučilištu u Rijeci, grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini,  kao i  studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

Prije prijave projekta na online aplikaciju studentske udruge i druge studentske organizacije dužne su se prije 10. siječnja 2013. registrirati, zbog provjere podataka, na adresi http://www.sz.uniri.hr/registracija
Prije prijave projekta na online aplikaciju grupe studenata i studenti pojedinci dužni su se prije 15. siječnja 2013. registrirati, zbog provjere podataka, na adresi http://www.sz.uniri.hr/registracija.

Nakon toga studentske udruge i druge studentske organizacije, grupe studenata i studenti pojedinci dobiti će korisničke podatke za prijavu projekta koja se vrši na adresi http://www.sz.uniri.hr/projekti.

Cjelovit tekst natječaja možete preuzeti na: http://www.sz.uniri.hr/vijesti/studentski-zbor-sveucilista-u-rijeci-raspisuj

 
.