Vijesti

Uvodna radionica za znanstvenike i studente: Implementacija superračunalnog sustava Bura u istraživanju i znanosti

Centar za napredno računanje i modeliranje održati će uvodnu radionicu pod nazivom "Implementacija superračunalnog sustava Bura u istraživanju i znanosti". Radionica je dio Interreg InnoHPC EU projekta čiji je cilj između ostalog učiniti superračunalnu infrastrukturu dostupnijom znanstvenicima i studentima, kako bi se šira grupa upoznala sa načinom i mogućnosti korištenja superračunalnog sustava Bura. Ovom radionicom znanstvenici i studenti, zainteresirani sudionici saznati će načine korištenja superračunala kao sredstva za razvoj znanosti i istraživanja.

 Radionica bit će održana 19. prosinca 2017. godine. u zgradi Sveučilišnih odjela na Kampusu Sveučilišta u Rijeci.

Zainteresirani znanstvenici i studenti zamoljeni su da se registriraju za sudjelovanje na radionici. Registraciju je moguće obaviti ispunjavanjem prijavnog obrasca na web stranici Centra (http://cnrm.uniri.hr/radionica-bura/) ili na email na adresu centra Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Zbog ograničenog broja radnih mjesta i potrebe rezervacije adekvatne prostorije molimo da se registracija obavi u što skorije vrijeme.

POZIVNICA

 
.