Večer matematike 2018.

Odjel za matematiku i Društvo matematičara i fizičara organiziraju Večer matematike koja će se 6. prosinca 2018. godine održati na Odjel za matematiku (Kampus Trsat).

Raspodred događanja


13.00 Ivana Slamić: Zakoni vjerojatnosti kroz ekperimente (radionica za učenike srednjih škola; uz prethodnu najavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

14.00 Marijana Butorac: Matematički origami (radionica za učenike srednjih škola; uz prethodnu najavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

15.00 Bojan Crnković, Vedrana Mikulić Crnković, Ivona Novak, Matea Zubović: Tajne šifriranja (radionica za učenike srednjih škola; uz prethodnu najavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

16.00 Bojan Crnković, Vedrana Mikulić Crnković, Ivona Novak, Matea Zubović: Tajne šifriranja (radionica za učenike srednjih škola; uz prethodnu najavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

17.00 Andrea Švob: Zabavna geometrija (radionica za učenike osnovnih škola; uz prethodnu najavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

17.30 Bojan Crnković, Vedrana Mikulić Crnković, Ivona Novak, Matea Zubović: Tajne šifriranja (radionica za učenike srednjih škola; uz prethodnu najavu na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

18.30 Imaginary - čarobne matematičke projekcije