Otvoreni dan

Natjecanje Tetragon, Otvoreni dan i Festival znanosti

Prvi Festival znanosti u Hrvatskoj održan je 2003. godine. Od samog početka Festivala se održava i u Rijeci te su djelatnici Fakulteta aktivni kako u organizaciji tako i u osmišljavanju i provedbi aktivnosti u okviru Festivala. U ovih više do 20 godina djelatnici Fakulteta održali su brojna popularno-znanstvena predavanja, proveli veliki broj radionica i interaktivnih demonstraciji, organizirali izložbe, natjecanja, igre… Iznimno smo ponosni na naše uvijek dobro posjećene aktivnosti u okviru Znanosti na Korzu.

Od 2013. godine, u suradnji s Fakultetom informatike i digitalnih tehnologija, Fakultetom za fiziku i Odjelom za biotehnologiju, organizira Otvoreni dan u okviru Festivala znanosti. Otvoreni dan uvijek ima bogat program (više od 50 događanja) i veliku posjećenost. Dio otvorenog dana i je  vrlo popularno ekipno natjecanje Tetragon za učenike trećih razreda srednje škole.

 • Otvoreni dan Tetragon

  I ove godine, u okviru Festivala znanosti, održat ćemo Otvoreni dan Tetragon. Očekuje Vas bogat program! Ako ste zainteresirani za dolazak s grupom učenika, javite se na vmikulic@math.uniri.hr (Vedrana Mikulić Crnković).

  Pročitaj više

 • Natjecanje Tetragon

  I ove godine će se, po petnaesti put, održati natjecanje Tetragon za učenike trećih razreda srednje škole.

  Pročitaj više

 • Otvoreni dan i Tetragon 2023.

  I ove godine održat će se Otvoreni dan i ekipno natjecanje TETRAGON za učenike trećih razreda srednjih škola, u tjednu Festivala znanosti. Program Otvorenog dana 2023.

  Pročitaj više

 • Tetragon 2021.

  U okviru manifestacije „Otvoreni dan sveučilišnih odjela“ koja će se održati 11. svibnja 2021. godine, Odjel za fiziku, Odjel za informatiku i Odjel za matematiku Sveučilišta u Rijeci organiziraju ekipno natjecanje TETRAGON za učenike trećih razreda srednjih škola koje će se održati u zgradi sveučilišnih odjela R. Matejčić 2, na sveučilišnom kampusu Trsat.

  Pročitaj više

 • Otvoreni dan 2019.

  Tetragon 2019. Prijavni obrazac Tetragon 2019. PROGRAM Otvorenog dana sveučilišnih odjela 2019. Šahovski turnir 9. travnja 2019. u sklopu Otvorenog dana 2019. 

  Pročitaj više

 • Otvoreni dan 2018.

  U okviru Festivala znanosti i ove godine organiziramo Otvoreni dan sveučilišnih odjela Sveučilišta u Rijeci. Na sljedećem linku prikazan je program Otvorenog dana 2018. PROGRAM U okviru manifestacije Otvoreni dan Odjela za biotehnologiju, Odjela za fiziku, Odjela za informatiku, Odjela za matematiku Sveučilišta u Rijeci koja će se održati 17. travnja 2018. godine organizirano je ekipno natjecanje…

  Pročitaj više

Ažurirano 01.09.2023.

Skip to content