Obavijesti

 • Usvojeno Izvješće Povjerenstva za izbor dekana

  Vijeće Fakulteta za matematiku Sveučilišta u Rijeci je na svojoj 15. sjednici održanoj dana 30. lipnja 2023. godine, na prijedlog Povjerenstva za izbor dekana, usvojilo Izvješće Povjerenstva. Izvješće Povjerenstva za izbor dekana, program rada i životopis kandidata možete pronaći u nastavku.

  Pročitaj više

 • Obavijest o izboru kandidata po javnom natječaju

  Obavijest o izboru kandidata po javnom natječaju – Nevena Jurčević PečekŽivotopis – Nevena Jurčević Peček

  Pročitaj više

 • Pokretanje postupka za izbor dekana Fakulteta za matematiku Sveučilišta u Rijeci

  Odluka o pokretanju postupka izbora dekana Fakulteta za matematiku Sveučilišta u Rijeci i imenovanju Povjerenstva za provedbu postupka izbora se nalazi na poveznici. (7. lipanj 2023.)

  Pročitaj više

 • Natječaj za zapošljavanje – docent

  Na temelju Odluke Fakultetskog vijeća Sveučilište u Rijeci, Fakultet za matematiku raspisuje natječaj za izbor na slobodno radno mjesto jednog nastavnika na znanstveno-nastavno radno mjesto docent za znanstveno područje prirodnih znanosti, znanstveno polje matematika, grane diskretna i kombinatorna matematika, na neodređeno puno radno vrijeme s obvezom provođenja reizbora ili izbora na više radno mjesto. Detalje […]

  Pročitaj više

 • Natječaj za zapošljavanje – docent

  Na temelju Odluke Fakultetskog vijeća Sveučilište u Rijeci, Fakultet za matematiku raspisuje natječaj za izbor na slobodno radno mjesto jednog nastavnika na znanstveno-nastavno radno mjesto docent za znanstveno područje prirodnih znanosti, znanstveno polje matematika, na neodređeno puno radno vrijeme s obvezom provođenja reizbora ili izbora na više radno mjesto.

  Pročitaj više

 • Erasmus+ natječaj za mobilnost

  Objavljujemo Erasmus+ natječaj i obrazac.

  Pročitaj više

Ažurirano 14.07.2023.

Skip to content