Obavijesti

 • O održanoj Noći istraživača

  Naša postaja na Noći se je zvala Matematika izvan učionica, a ove smo godine kroz edukativne igre i ostale interaktivne aktivnosti posjetiteljima približili kako radi algoritam HEDAC. Algoritam je temeljen na znanstvenom radu Ergodicity-Based Cooperative Multiagent Area Coverage via a Potential Field čiji su autori Bojan Crnković (Fakultet za matematiku Sveučilišta u Rijeci), Stefan Ivić […]

  Pročitaj više

 • Primanje studenata prve godine sveučilišnoga prijediplomskoga studija Matematika 

  Primanje studenata prve godine sveučilišnoga prijediplomskoga studija Matematika održat će se u ponedjeljak, 02. listopada 2023. godine u 10:00 sati u predavaonici O-027, zgrada sveučilišnih odjela, Radmile Matejčić 2. Nastava za sve ostale studente počinje u ponedjeljak, 02. listopada 2023. godine prema objavljenom rasporedu nastave. 

  Pročitaj više

 • Rang liste – rezultati razredbenog postupka (upisi na diplomske studije)

  Na stranici https://math.uniri.hr/studiranje/upisi/ pod Upisi na Sveučilišne diplomske studije objavljene su rang liste za upis na diplomske studije i upute za upis.

  Pročitaj više

 • Erasmus natječaji u 2023./2025. International Opening

  Sveučilište u Rijeci 22. rujna 2023. raspisuje Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse u svim trećim zemljama u okviru programa Erasmus (aktivnost INTERNATIONAL OPENING). Obavijest o Erasmus natječajima Detaljne informacije o Erasmus programu, tekstovi natječaja i prijavni obrasci objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta:

  Pročitaj više

 • YUFE Student Journey – poziv

  Sveučilište u Rijeci i ove godine omogućuje svojim studentima upis u YUFE program (YUFE Student Journey). Prijave su otvorene od 11. rujna do 3. studenog 2023., a YUFE ti ovime pruža priliku da, u skladu s vlastitim interesom i rasporedom, pohađaš kolegije, učiš nove jezike kroz jezične tečajeve, stručno se usavršavaš ili volontiraš u zajednici […]

  Pročitaj više

 • Zajednički izborni kolegiji u 2023./2024. ak. god. – objavljen popis

  Popis zajedničkih izbornih kolegija ponuđenih u 2023./2024. ak. god. objavljen je na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci (poveznica).

  Pročitaj više

Starije obavijesti za studente možete pronaći u arhivi starog web sjedišta.

Ažurirano 14.07.2023.

Skip to content