Događanje

Imaginary – čarobna matematika

02.03.2020.

— 27.04.2020.

_Popularno-znanstvena izložba

  • Kampus

Odjel za matematiku Sveučilišta u Rijeci organizira izložbu Imaginary – čarobna matematika koja će biti postavljena u vanjskom prostoru Kampusa Trsat od 2.3.2020.-27.4.2020. Izložba je postavljanje na vanjskom panelima u Kampusu Trsat te je bilo predviđeno vođenje grupa i održavanje pratećih radionica za učenike. S obzirom na situaciju, planirana vođenja i radionice nisu se održali. Međutim, osmišljena je virtualna šetnja izložbom i prateće virtualne radionice za učenike (i njihove nastavnike).

Virtualnoj šetnji možete pristupiti preko poveznice: https://360.goterest.com/sphere/imaginary-1

Virtualne radionice dio su online kolegija kojemu mogu pristupiti nastavnici i učenici koristeći svoje AAI račune.

Uputa: Online kolegiju Imaginary možete pristupiti preko stranice mod.srce.hr. Nakon što se prijavite (bilo sa svojim AAI računom, bilo kao gosti ili tako da napravite svoj korisnički račun) u gornjem lijevom kutu otvoriti izbornik. Na izborniku odaberite Svi e-kolegiji i pod Prirodoslovno-matematičkom područje pronađite Imaginary.

Za sva pitanja ili poteškoće možete se javiti na vmikulic@math.uniri.hr.

Nadamo se da ćete uživati u našim virtualnim aktivnostima.

Izložbu (su)financira Sveučilište u Rijeci, strateški i programski partner u provedbi projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture u sklopu programskog pravca 27 susjedstava – Susjedstvo Kampus. Izložba je i dio proESOF 2020 aktivnosti.

Više informacija.

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content