Događanje

Male tajne profesorice Šifrice

08.04.2019.

— 09.04.2019.

_Radionica, Zabava

  • Kampus

Odjel za matematiku organizira lutkarsku predstavu Male tajne profesorice Šifrice u okviru projekta “Lutkarska predstava: Male tajne profesorice Šifrice” koji je dio projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture u sklopu programskog pravca 27 susjedstava – Susjedstvo Kampus.

Projekt “Lutkarska predstava: Male tajne profesorice Šifrice”, organizira Odjel za matematiku, Sveučilišta u Rijeci, a dio je projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture u sklopu programskog pravca 27 susjedstava – Susjedstvo Kampus. Za tekst i režiju je zaslužna Marija Maksimović. Za lutke i scenografiju Igor Malnar, a u predstavi igraju Anja Sabol i Marija Maksimović.

Lutkarska predstava Male tajne profesorice Šifrice vodi vas na putovanje u Svijet kriptografije. To je svijet pisanja tajnih poruka. Na tom putovanju ćete upoznati profesoricu Šifricu i njezinog prijatelja profesora Kriptića. Oni će vam objasniti osnovna načela šifriranja i pokazati kako svoje poruke skrivaju od Radoznalića.

Izvedbe će se održati:

    • 9.4.2019. u 10 ili 11 sati (Otvoreni dan sveučilišnih odjela)
    • 8.4.2019. u 18 sati (generalna proba)

Mjesto održavanja: Odjel za matematiku Sveučilišta u Rijeci, prostorija 027.

Predviđeno trajanje predstave: 25-30 min

Predstava je namijenjena djeci od 1-4 razreda osnovne škole i svima koji se tako osjećaju. Broj mjesta je ograničen, a sudjelovanje je besplatno uz prethodnu najavu na mail: mmaksimovic@math.uniri.hr

Zahvale: Marin Karuza, Denis Kirinčić, Sanja Gergorić, Mato Ivanišević, Maša Drndić

Projekt je financiralo Sveučilište u Rijeci, strateški i programski partner u provedbi projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture u sklopu programskog pravca 27 susjedstava – Susjedstvo Kampus.

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content