Događanje

Malim koracima prema velikim promjenama – Dvije-tri o ADHD-u

11.05.2023.

18:30

h

_Predavanje

  • Online

Poštovani,

vezano za provedbu studentskog projekta Malim koracima prema velikim promjenama, koji se organizira u suradnji s Uredom za studente s invaliditetom Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci, obavještavamo vas da će se u okviru projekta organizirati četiri edukativna predavanja na teme povezane s mentalnim zdravljem i teškoćama u razvoju, primarno za studente koji se u budućnosti vide na radnim mjestima u odgojno-obrazovnim ustanovama ili profesionalce koji već u takvim ustanovama rade.

Edukativna predavanja održat će se putem online Zoom platforme, a sudjelovanje na istima je besplatno i otvoreno za sve. 

U prilogu šaljemo informacije o drugom edukativnom predavanju koje će se održati 11. svibnja 2023. godine s početkom u 18.30 sati na temu Dvije-tri o ADHD-u. Predavačica na drugom edukativnom predavanju je Anamaria Ružak, a zainteresirani se mogu prijaviti putem sljedeće poveznice: https://forms.gle/p9txmhRtejxUeLfZA

Za eventualna dodatna pitanja, slobodno se obratite na adresu e pošte malikoraci.velikepromjene@gmail.com (kolegici Luciji Šogorić).

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content