Događanje

Studij matematike i njegova primjena u poslovnom okruženju

12.09.2023.

11:00

— 12:00

h

_Promocija

  • Kampus

Uživo/streamed event

STEP RI, Ul. Radmile Matejčić 10, dvorana 107

Na događaju „Studij matematike i njegova primjena u poslovnom okruženju“ imat ćete priliku čuti upravo to – kako matematičari mogu rješavati kompleksne poslovne zadatke i unaprjeđivati poslovanje i konkurentnost poduzeća.

Kroz iskustva i zanimljive primjere, budućim i postojećim studentima te svima zainteresiranima bit će pružen vrijedan uvid u širok spektar prilika za zaposlenje, karijernih mogućnosti i primjene matematike u poslovanju.

Matematičari su vrlo traženi u sektorima poput financija, tehnologije, osiguranja, logistike, računalstva i mnogih drugih, a naši izlagači podijelit će s vama svoja iskustva i savjete o tome kako najbolje iskoristiti matematičko obrazovanje u stvarnom i izazovnom svijetu rada.

Izlagači

  • Dekan Fakulteta za matematiku Sveučilišta u Rijeci, prof. dr. sc. Dean Crnković, objasnit će sudionicima na kakvim problemima poduzetnika mogu raditi studenti za vrijeme svoje prakse u poduzećima te kako se rješavanje matematičkih zadataka uklapa u poslovanje poduzetnika.
  • Bivša studentica matematike, gđa Karmen Rabar, podijelit će svoja iskustva vezana za mogućnosti zapošljavanja i suradnje s poslovnim svijetom nakon završetka studija.
  • Prof. dr. sc. Bojan Crnković, izvanredni profesor na studiju matematike, iz svog će bogatog iskustva prisutnima prikazati primjere projekata na kojima može surađivati s gospodarstvom.

Prijava i više informacija

Podijeli događanje na
Facebook
Twitter
Skip to content