Javni poziv za prijavu projekata sukladno Zakonu o obavljanju studentskih poslova

24.10.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
LinkedIn

Poštovani,

ovim putem želimo Vas obavijestiti da je na našoj web stranici objavljen Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima (dalje u tekstu: Poziv) sukladno Zakonu o obavljanju studentskih poslova (Narodne novine 96/18, 16/20).

Cilj Poziva je dati poticaj studentima i studentskim organizacijama u provođenju što većeg broja aktivnosti koje doprinose poboljšanju studentskog standarda i kvaliteti života studenata.

Kako bi što veći broj studenata i studentskih organizacija saznao za ovaj Poziv, ovim putem ljubazno Vas molimo ukoliko možete na svojoj internetskoj stranici kao i društvenim mrežama (ako je primjenjivo) objaviti slijedeći tekst i plakat koji dostavljamo u privitku:

Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima

Studentski centar Rijeka u suradnji s Povjerenstvom za raspodjelu naknade za posredovanje pri obavljanju studentskih poslova objavio je dana 17.10.2023. godine Javni poziv za prijavu projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti koje su isključivo namijenjene studentima. Pozivamo studente pojedince, studentske organizacije i grupe studenata da prijave svoje projekte najkasnije do 17.11.2023. godine.

Sve informacije o Javnom pozivu možete pronaći na internetskoj stranici Studentskog centra Rijeka:

https://www.scri.uniri.hr/student-servis/studentski-projekti

Za sve upite vezane uz Poziv možete se obratiti putem elektroničke pošte na adresu: projekti@scri.hr ili telefonskim putem na broj telefona: +385 99 529 4293, najkasnije 5 dana prije isteka roka za prijavu projekata.

Skip to content