Kanal Ri – mogućnost suradnje za studente i nastavnike riječkih fakulteta

02.11.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
LinkedIn

Poštovane/poštovani,

Kanal Ri i Ured za karijere Filozofskoga fakulteta u Rijeci vas pozivaju na radionicu na kojoj će glavne teme biti usvajanje novinarskih vještina i izgradnja karijere u medijima, a koja će se održati u četvrtak, 9. 11. 2023., od 13:15 do 14:15 sati u prostoriji F – 230 (2. kat)na Filozofskome fakultetu, Sveučilišna avenija 4.

Osim same radionice, ovom prilikom gđa Gordana Šimić Drenik, direktorica Kanala Ri, će ponuditi i mogućnost za daljnju suradnju u okviru koje će Kanal Ri ustupiti prostor u svom programu te na web portalu svim zainteresiranim studentima i nastavnicima kako bi ondje mogli kreirati sadržaje na teme povezane s događanjima na riječkim fakultetima, njihovim studijskim programima te s ostalim područjima koja ih interesiraju, a koje bi željeli predstaviti široj javnosti.

Više informacija o samom događanju možete pronaći u pozivnici u privitku.

S obzirom na to da je radionica ujedno i jedinstvena prilika za ostvarivanje suradnje svih riječkih fakulteta s Kanalom Ri, ljubazno vas molimo da informaciju proslijedite vašim studentima i nastavnicima.

Sve zainteresirane molimo da sudjelovanje na radionici prijave na  karijere@ffri.uniri.hrnajkasnije do srijede, 8. 11. 2023., do 11:00 sati.

Veselimo se vašem dolasku!

Skip to content