Nadopuna programa Dani e-učenja

15.05.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
LinkedIn

Poštovane  studentice i studenti,

prije nekoliko dana pozvali smo vas na sudjelovanje u Danima e-učenja, koji će, u organizaciji Povjerenstva za online učenje Sveučilišta u Rijeci, biti održani 1. i 2. lipnja 2023. godine u prostorijama Građevinskog fakulteta i Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija na Kampusu Sveučilišta u Rijeci. U međuvremenu, program je proširen radionicom ‘Upotreba Aha slides u nastavi’ izv.prof.dr.sc. Zorana Ježića na koju se sada također možete prijaviti.

Cjelokupan nadopunjeni (novi) program Dana e-učenja nalazi se na poveznici https://heyzine.com/flip-book/dbf1e6e3f9.html te u prilogu.

Dani e-učenja posvećeni su razmjeni ideja, znanja i dobrih praksi među nastavnicima i studentima, a uključuju niz predavanja, predstavljanja primjera dobre prakse i e-projekata te okrugli stol na temu “Umjetna inteligencija i budućnost visokog obrazovanja: potencijali i ograničenja”.

Nastavnicima je namijenjeno i pet radionica o različitim alatima e-učenja. Budući da je broj sudionika na radionicama ograničen, za sudjelovanje na istima je potrebno ispuniti online prijavni obrazac koji se nalazi na poveznici https://forms.gle/d8h9B2kGzSFCidRp8

Nadamo se da ćete u programu naći sadržaje koji vas zanimaju te da ćete nam se pridružiti u Danima e-učenja.

S poštovanjem,
Povjerenstvo za online učenje Sveučilišta u Rijeci

PRILOG

Skip to content