Okrugli stol “Uzbudljive karijere naših matematičara”

19.04.2024.
Podijeli vijest na
Facebook
LinkedIn

Fakultet za matematiku i Alumni klub Fakulteta za matematiku Sveučilišta u Rijeci organiziraju 23. travnja 2024. s početkom u 13.00h okrugli stol naziva, „Uzbudljive karijere naših matematičara“ u dvorani O-027 na Kampusu na Trsatu u Zgradi sveučilišnih odjela, Radmile Matejčić 2. 

Sudionici okruglog stola su Danijel Leoni (Data engineer), iOlap, Aron Subotić (Python programer), Innovez, Daniel Šanko (asistent), Fakultet za matematiku i Lea Vučković (Data scientist), Maritime Excellence Center Lurssen.

Za koja radna mjesta su kvalificirani magistri matematike? Koliko brzo se mogu zaposliti studenti Fakulteta za matematiku Sveučilišta u Rijeci nakon što diplomiraju? Na ova i mnoga druga pitanja o svojim karijerama, odgovaraju nasi sugovornici, magistri matematike, alumniji Fakulteta za matematiku Sveučilišta u Rijeci, koji će na okruglom stolu pričati o iskustvima na svojim radnim mjestima. Moderatorice okruglog stola su doc. dr. sc. Sanda Bujačić Babić i izv. prof. dr. sc. Andrea Švob s Fakulteta za matematiku Sveučilišta u Rijeci.

Veselimo se Vašem dolasku!

Skip to content