Poziv studentima i studenticama na interaktivno predavanje ZABLISTAJ PRED POSLODAVCEM

23.05.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
LinkedIn

Dragi studenti i studentice,

Pozivamo vas na interaktivno predavanje koje će za vas održati studentice završnih godina studija psihologije!

Interaktivno predavanje namijenjeno je svima koji žele saznati više o tehnikama traženja posla te se poslodavcima žele predstaviti u najboljem svjetlu. Na predavanju ćete saznati koji su osnovni elementi životopisa i motivacijskog pisma, kako izbjeći najčešće pogreške prilikom prijave na natječaj te kako se pripremiti i ostaviti što bolji dojam na razgovoru za posao.

Predavanje će se održati 27. svibnja u prostoriji O-S31 s početkom u 16:15 sati. Za sudjelovanje na predavanju potrebno je ispuniti obrazac za prijavu koji se nalazi na sljedećem linku: https://forms.office.com/e/hAmZEx07Zr

Broj studenata/studentica po predavanju ograničen je na 20 pa će se, u slučaju prijave velikog broja studenata/studentica, održati više predavanja na istu temu. Nakon prijave putem obrasca, dobit ćete potvrdan mail za sudjelovanje na predavanju. Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na matea.zubovic@math.uniri.hr.

Dođite i upoznajte kolege i kolegice vašeg studija, razmijenite svoja iskustva i pripremite se za tržište rada!

Radionica je organizirana u sklopu sustava vršnjačke podrške namijenjenog osnaživanju osobnog razvoja, očuvanju mentalnog zdravlja i osiguravanja dobrobiti studenata i studentica, posebno na početku i na kraju studiranja – “UNIRI brine”.

Skip to content