Poziv studentima i studenticama prve godine studija na sudjelovanje u radionici STARTAJ OSNAŽENO

07.05.2024.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
LinkedIn

Dragi studenti i studentice prve godine studija,

Pozivamo vas na radionicu o učenju koju će za vas održati studentice viših godina!

Kroz devedeset minuta ugodnog razgovora s kolegicama viših godina studija i kolega i kolegica s vaše godine, imat ćete priliku međusobno se upoznati i razmijeniti iskustva studiranja. Inspirirajte se međusobno, učite jedni od drugih, promislite o izazovima s kojima se nosite i podijelite strategije suočavanja!

Radionica će se održati 13. svibnja u prostoriji O-S31 s početkom u 12:15 sati. Za sudjelovanje na radionici potrebno je ispuniti obrazac za prijavu koji se nalazi na sljedećem linku: https://forms.office.com/e/JJLay9gstM

Broj studenata/studentica po radionici ograničen je na 20 pa će se, u slučaju prijave velikog broja studenata/studentica, održati više radionica na istu temu. Nakon prijave putem obrasca, dobit ćete potvrdan mail za sudjelovanje na radionici. Za sva pitanja slobodno nas kontaktirajte na matea.zubovic@math.uniri.hr.

Dođite i upoznajte starije kolege i kolegice, razmijenite svoja iskustva učenja te se nastavite susretati kao jedna poticajna grupa za učenje!

Radionica je organiziana u sklopu sustava vršnjačke podrške namijenjen osnaživanju osobnog razvoja, očuvanju mentalnog zdravlja i osiguravanja dobrobiti studenata i studentica, posebno na početku i na kraju studiranja – “UNIRI brine”.

Skip to content