Projekt – Iskustvo zlata vrijedi

03.05.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
LinkedIn

Poslovni dnevnik od 2013. godine provodi projekt Iskustvo zlata vrijedi s ciljem širenja svijesti u poslovnoj zajednici o važnosti uključivanja mladih s invaliditetom te mladih slabijeg materijalnog statusa na tržište rada.

Od tada mijenjamo svijest i upoznajemo poslodavce o mogućnostima osoba s invaliditetom i njihova doprinosa poslovnoj zajednici. Na taj se način osobama u nejednakim startnim pozicijama Poslovni dnevnik želi omogućiti lakše uključivanje i ravnopravno sudjelovanje na tržištu rada.

Tijekom godina se u projekt uključilo više od 40 kompanija i institucija, u kojima je više od 150 studenata dobilo mogućnost odrađivanja prakse, a njih 12 sada su stalno zaposleni u istoj kompaniji.

Ovim putem informiramo studente iz skupine mladih s invaliditetom te mladih slabijeg materijalnog statusa o projektu Iskustvo zlata vrijedi te ih potičemo da sudjelovanjem u njemu steknu poslovno iskustvo koje će im olakšati uključivanje u tržište rada.

Svi zainteresirani studenti mogu se do 22. svibnja prijaviti online ispunjavanjem prijavnice na stranici projekta: https://www.poslovni.hr/dogadjanja/iskustvo-zlata-vrijedi-2023.

Skip to content