SCRI – Natječaj za ostvarivanje prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje kod privatnih stanodavaca na području Rijeke u akademskoj godini 2023./2024.

27.10.2023.
/ Vijesti /
Podijeli vijest na
Facebook
LinkedIn

Studentski centar Rijeka dana 25.10.2023. godine raspisao je Natječaj za ostvarivanje prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje kod privatnih stanodavaca na području Rijeke u akademskoj godini 2023./2024. Sukladno Pravilniku o uvjetima i načinu ostvarivanja prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanovanje (NN 68/23), kojeg propisuje MZO, jedni od kriterija bodovanja studenata su uspjeh i redovnost u fakultetskom obrazovanju.  Kako bi ostvarili bodove temeljem navedenih kriterija, studenti prilikom prijave na Natječaj prilažu ispunjene i ovjerene obrasce te prijepise ocjena matičnog fakulteta.

Obzirom da obrasci koji dokazuju status studenta (upisanu godinu, broj ECTS bodova, prosjek ocjena, eventualna ponavljanja godine i dr..) moraju biti ispunjeni i ovjereni od strane fakulteta, osim osobnim dolaskom na fakultet, takav obrazac student može poslati i e-mailom u referadu fakulteta te da ga zatim referada ispuni, ovjeri te skeniranog vrati na mail adresu studenta

Skip to content